”Työskentely Jennan ja tiimin kanssa on aina hyvin suunniteltua, tehokasta ja tuloksellista. Tarpeet otetaan huomioon ja vuosi vuodelta homma hioutuu. Useamman tapahtuman kokemuksella voimme suositella erittäin lämpimästi.”
Teemu ArinaBiohacker Summit -tapahtumasarja

Biohacker Summit on maailman suurin optimaalisen hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja terveyden konferenssi. Tapahtumassa esiintymässä ovat biohakkeroinnin merkittävät kansainväliset asiantuntijat, jotka esittelevät alan viimeisimmät trendit ja haastavat kuulijansa kehittämään itseään.

To Do on kulkenut biohackereiden matkassa jo useamman vuoden ajan järjestäen tiimin kanssa yhteistyössä tapahtumat niin Helsinkiin, Tallinnaan kuin Tukholmaankin. To Do on vastannut käytännön järjestelyistä kokonaistuotannon osalta niin vapaaehtoisten koordinoinnin, turvallisuuden kuin kaluste- ja tekniikkaratkaisujen osalta. Uudet, innovatiiviset ideat ovat nostaneet tapahtuman täysin uudelle tasolle. Biohacker Summit on yksi niistä tapahtumista, jonka avulla kehitämme myös itseämme päästessämme seuraamaan alan uusimpia trendejä ja ilolla hyödynnämme oppejamme omassa työympäristössämme sekä asiakkaidemme tilaisuuksissa. Jos oman terveyden optimointi kiinnostaa, suosittelemme tapahtumaa lämpimästi!