“Olemme tehneet To Do:n kanssa yhteistyötä useamman vuoden ja voimme ilolla suositella Jennaa ja tiimiä. Tapahtumien tuotanto sujuu kannaltamme vaivatta ja tiedämme, että sovitusta pidetään kiinni. To Do:lla on luova & raikas ote tapahtumatuotantoon ja loistava asenne asiakaspalveluun”
EEVA HIETANEN VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖ / HELSINGIN SATAMA

Satamahulinat on Helsingin Sataman Jätkäsaaressa järjestettävä koko perheen maksuton ulkoilmatapahtuma. To Do on ollut alusta asti kehittämässä ja tuottamassa nyt jo vakiintunutta kaupunginosatapahtumaa. Vuosien varrella tapahtumassa ovat esiintyneet niin Anssi Kela, Kasmir kuin Teflon Brotherskin. Lapsille ohjelmaa on rakennettu niin lavalle kuin yleisönkin joukkoon. Varustamoiden ja alueen toimijoiden kanssa yhteistyötä on kehitetty vuosi vuodelta. To Do on etsinyt tapahtumaan mielenkiintoisia ruokatoimijoita ja esitellyt pienpanimoita.

Satamahulinoiden kävijämäärä on kasvanut hiljakseen ja 2019 tapahtumassa vieraili jo reilu 5000 osallistujaa päivän aikana. Tapahtuma on hyvä esimerkki avaimet käteen – kokonaisuudesta, jossa asiakas tilaa toteutuksen ja To Do huolehtii kaikesta sosiaalisen median hallinnoinnista alueen tasoitukseen, ohjelman suunnitteluun ja viranomaissuhteisiinkin liittyen.